Return to site

Hoe Adobe Illustrator hoofdzakelijk te gebruiken bij het bewerken van vormen en objecten?

· Adobe

Adobe is een naam die creativiteit en variatie in de moderne tijd heeft gebracht, omdat het helpt bij het verbeteren van de afbeeldingen en documenten door de verbetering eraan toe te voegen. Hoewel Adobe het one-stop-platform voor bewerken en verbeteren is, heeft het ook de neiging om bepaalde fouten en belemmeringen tegen te komen die gebruikers in staat zouden kunnen stellen om de deadlines voor het werk te halen. Tegelijkertijd bezit het ook meerdere en enorme gebieden met functies die de gebruikers zich niet kunnen herinneren. Een dergelijke functie is Adobe illustrator en de vraag die ons opvalt met betrekking tot illustrator is hoe een persoon Adobe illustrator kan gebruiken in basisbewerking. Maakt u zich ook zorgen over het specifieke probleem of een ander probleem met betrekking tot Adobe? Het enige dat u hoeft te doen, is zo snel mogelijk contact opnemen met het contactnummer van Adobe Helpdesk.

Stappen om Adobe illustrator te gebruiken bij het bewerken van vorm en objecten worden hieronder vermeld:

  • U moet op het selectiegereedschap klikken, de pijl staat bovenaan de werkbalk om de vorm en de lijnen te selecteren en te wijzigen.
  • Selecteer het object dat u wilt bewerken door het te omringen met een afgehandelde rand.
  • Versleep een hoek van de buitenste hoek om de gewenste grootte te krijgen om de advertentie te vergroten.
  • Houd het object vast en sleep het door de cursor naar het middelpunt te verplaatsen om de locatie van het object te wijzigen.
  • U kunt ook de kleur van het geselecteerde object wijzigen en kiezen.
Bellen Adobe helpdesk nummer

Dit zijn de stappen om Adobe Illustrator voornamelijk te gebruiken bij het bewerken van vormen en objecten. Als het allemaal u meer informatie over een probleem of bezorgdheid met betrekking tot Adobe nodig heeft, aarzel dan niet om altijd en overal een gesprek met Adobe helpdesk bellen te hebben. Wij verzekeren u innovatieve en effectieve oplossingen op alle manieren en middelen om de best mogelijke oplossing voor uw probleem naar voren te brengen. Het is onze taak om de urgentie van de situatie en de waarde van uw tijd te begrijpen. Daarom behandelen wij uw bezorgdheid als onze hoogste prioriteit. U kunt ons bereiken via live-chats, e-mails en telefoontjes volgens uw voorkeur en comfortzone.

--------------------

Originele bron

All Posts
×

Almost done…

We just sent you an email. Please click the link in the email to confirm your subscription!

OKSubscriptions powered by Strikingly